Ervaringen

Ervaring van een meisje dat slaaproblemen had en daardoor wat gespannen was:

Als een kind lange tijd verborgen houdt dat ze contact heeft met haar overleden oma, is dit natuurlijk een zware opgave. Als ouder heb ik altijd het gevoel gehad dat dit contact er was, maar omdat ze er zelf niet over begon, wilde ik haar niet lastigvallen met dergelijke onderwerpen. Het gevaar is dan dat het van beide zijden onbespreekbaar blijft. Op de vraag aan Marjon of ze dit contact ook telepathisch kon bevestigen en eventueel zou kunnen voelen wat dit met onze dochter deed, is de opening ontstaan.

Onze dochter heeft mij en Marjon mee naar haar slaapkamer genomen en uitgebeeld waar oma dan is en hoe ze eruit ziet, wat ze aanheeft enz. Oma is heel regelmatig bij haar. Ze kan ons gezin niet goed loslaten, ze mist ons heel erg. Marjon heeft oma telepathisch gevraagd of ze onze dochter een beetje los zou kunnen laten. Onze dochter hoort haar nu nog regelmatig, maar haar aanwezigheid op de slaapkamer is minder frequent.

Het resultaat is dat onze dochter meer ontspannen lijkt en een betere nachtrust heeft. Op de opmerking van ons dat ze haar oma altijd kan vragen te komen, antwoordt ze: ‘dat weet ik wel hoor.’


Ervaringsverhaal – doorgeving via Marjon Limpens
door Hilma van der Weide

Tijdens een periode van onrust in mijn gezin had ik contact met Marjon. Zij vertelde over het telepatische contact o.a. met kinderen. Juist wanneer kinderen jong zijn of niet duidelijk kunnen vertellen wat er aan de hand is, kan een telepathisch contact veel inzicht geven. Dit inzicht had ik juist nodig bij onze jongste zoon (nu ruim 3 jaar) Al vanaf zijn geboorte huilde hij veel en wilde alleen maar bij ons zijn. Naarmate hij wat ouder werd, kwam er steeds iets bij en begon hij gedrag te vertonen waarover ik me zorgen maakte. Ook vertoonde hij gedrag dat ik niet altijd begreep.

Het lastigste van alles vond ik dat hij na ruim 3 jaar nog steeds niet elke nacht doorsliep. Ik raakte als moeder daardoor uitgeput en was steeds meer aan het  “overleven”. De uitkomst van het telepathisch contact tussen Marjon en mijn zoontje was heel bijzonder, maar ook heel confronterend. Zo bleek hij toch niet helemaal lekker in zijn lijf te zitten en dat verklaarde zijn drukke gedrag ook.

Wat ik vooral zo bijzonder vond was dat mijn zoontje zo goed kon aangeven waar hij behoefte aan had. Ik was hier best wel stil van toen ik het allemaal las en hoorde. Ook mijn zoontje was na het telepathisch contact heel open en heel toegankelijk naar ons als ouders. Hij leek zichtbaar “opgelucht”  omdat er echt naar hem geluisterd werd. Na de doorgeving heeft mijn zoontje Levi flinke sprongen in zijn ontwikkeling gemaakt en gaat het slapen veel en veel beter. Hij is zich er nu ook van bewust en benoemt ook naar ons dat hij in zijn eigen bed wil slapen.

Na deze doorgeving heb ik Marjon gevraagd om ook contact met mij te zoeken. Ik bleef mij maar vermoeid voelen, veel ziek en daardoor zat ik ook niet altijd even lekker in mijn vel. Ik leid een druk bestaan en wil er graag gewoon zijn voor iedereen. Toen Marjon mij de details van de doorgeving vertelde, moest ik wel even een traan wegpinken. Wat was dit raak en wat was dit precies verwoord hoe ik mij voelde. Eindelijk begrip, eindelijk mag het een plaats krijgen en eindelijk mag het er ook zijn. Fijn ook dat ik nu begrijp waar het vandaan komt. Wat een opluchting, wat een bevrijding en wat een inzicht. De puzzel valt steeds meer in elkaar.

Ik ben Marjon heel dankbaar voor alles wat ze voor ons gezin heeft gedaan en voor de inzichten die ze mij(ons.) heeft gegeven.


Ervaringsverhaal over een telepathisch contact met drie kinderen die regelmatig luchtweginfecties en oorontstekingen hebben.

Marjon heeft voor mij met onze drie jonge kinderen telepathisch gecommuniceerd , op mijn verzoek. Ik was al langere tijd onzeker over de gezondheid van de kinderen, of ik dingen wel goed aanpakte of aangepakt had in hun jonge leventje. Geweldig is om op zo’n transparante manier van je kinderen, die zelf nog niet kunnen verwoorden wat ze zien/horen of denken, feedback te krijgen. Ik vond het heel fijn om handvatten van henzelf te krijgen, hoe ik het beste met hen om kan gaan en wat voor persoonlijkheidjes het zijn. Daarbij is Marjon ook een hele warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt.